Γνωρίζουμε την κούκλα φοιτήτρια Αναστασία Στεφανίδου!

  • 1.6K
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Το όνομά σου;Ονομάζομαι Αναστασία Στεφανίδου.
Και μένεις;Είμαι από την Θέρμη Θεσσαλονίκης αλλά αυτό τον καιρό βρίσκομαι στην Κομοτηνή λόγω σπουδών.
Και ασχολείσαι με; Σπουδάζω στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Δημοκρίτειου πανεπιστημίου και παράλληλα εργάζομαι στο Avant Garde και Omnia night club στην Κομοτηνή.

anastasia-stefanidou-19
Έχεις σχέση αυτήν την περίοδο ή όχι;) Όχι, δεν έχω σχέση.
Ασχολείσαι με αθλητισμό/χορό ή κάποιο άλλο χόμπι;Στο παρελθόν ασχολήθηκα 9 χρόνια με το μπάσκετ αλλά λόγω τραυματισμού το σταμάτησα.Πλέον, ασχολούμαι μόνο με το γυμναστήριο. Εκτός αυτών έχω ασχοληθεί σε πιο μικρή ηλικία με το μπαλέτο.
Και που συχνάζεις βγαίνεις για καφέ/ποτό/φαγητό;Aγαπημένο μέρος για καφέ είναι το Avant Garde και για ποτό το Omnia night club στην Κομοτηνή , ενώ όταν είμαι Θεσσαλονίκη προτιμώ για καφέ το Buttler και για ποτό κάτι από j adore,casper,bedroom.

anastasia-stefanidou-37
Υποστηρίζεις κάποια συγκεκριμένη αθλητική ομάδα; Υποστηρίζω τον Ηρακλή.
Αγαπημένη τηλεοπτική σειρά ή ταινία;Από τις αγαπημένες μου τηλεοπτικές σειρές είναι το Μπρούσκο και το Είσαι το ταίρι μου.

Αγαπημένος ταξιδιωτικός προορισμός;Όνειρο ζωής μου να πάω στη Νέα Υόρκη!Πιστεύω πως δεν είναι τυχαίο το ότι την αποκαλούν ”Μεγάλο Μήλο”, κέντρο του κόσμου και την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ!!
Τι ζώδιο είσαι;Είμαι Καρκινάκι!

anastasia-stefanidou-14
Έχεις αδυναμία σε κάποιον τραγουδιστή ή συγκρότημα;Μου αρέσουν ιδιαίτερα τα κομμάτια του Γιώργου Μαζωνάκη , Νίκου Οικονομόπουλου, Ηλία Καμπακάκη και του αγαπημένου Παντελή Παντελίδη…
Ιδανικό αρσενικό για σένα;Το ιδανικό αρσενικό είναι εκείνο που μπορεί να κάνει μια γυναίκα να νιώθει μοναδική..Να συνδυάζει ομορφιά,μόρφωση, προσωπικότητα και την ικανότητα να διεκδικεί!

anastasia-stefanidou-20
Τα όνειρα σου για το μέλλον;Να πάρω το πτυχίο μου από την Πολιτικών Επιστημών και να δώσω κατατακτήριες για τη Νομική σχολή..εκτός αυτού , θα ήθελα όσο διανύω τα χρόνια της ζωής μου να βλέπω την κοινωνία να σημειώνει προόδους..να δοθεί ένα τέλος στις κοινωνικές ανισότητες, στην έλλειψη ανθρωπιάς και στην ηθική έκπτωση των ανθρώπων.

anastasia-stefanidou-3

anastasia-stefanidou-2

anastasia-stefanidou-4

anastasia-stefanidou-5

anastasia-stefanidou-11

anastasia-stefanidou-12

anastasia-stefanidou-13

anastasia-stefanidou-16

anastasia-stefanidou-18

anastasia-stefanidou-22

anastasia-stefanidou-23

anastasia-stefanidou-24

anastasia-stefanidou-39

anastasia-stefanidou-40

anastasia-stefanidou-30

 

(Visited 11.772 times, 2 visits today)

Comments

comments