Γνωρίζουμε την όμορφη Δήμητρα Ταμαρέση!

  • 552
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Πως ονομάζεσαι κ με τι ασχολείσαι;;Ονομάζομαι Δήμητρα Ταμαρέση και ασχολούμαι με το Ραδιόφωνο,είμαι Ραδιοφωνική παραγωγός.

Τι χόμπι έχεις ;Στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να γυμνάζομαι.

Προτιμάς το φλερτ face to face η μέσω social media;Προτιμώ face to face.

Άντρες με τατουάζ η χωρίς;Μου αρέσουν και οι άνδρες με τατουάζ αλλά και χωρίς,αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι ο χαρακτήρας του άλλου.

Που θα ήθελες να ταξιδέψεις και δεν το έχεις κάνει ακόμα;Αγαπημένο μου μέρος και εκεί που θα ήθελα να ταξιδέψω είναι η Ισπανία!

Έχεις απατήσει και αν ναι το είπες ή θα το έλεγες;Γενικά στις σχέσεις μου είμαι σωστή και δεν μ’αρέσει να απατάω τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου,θέλω να σέβομαι τον άνθρωπο μου και κάνω το καλύτερο για αυτόν!Αν απατούσα τον σύντροφό μου θα του το έλεγα γιατί κάποιος λόγος θα υπήρχε που θα το έκανα και για αυτό θα ήθελα να το ξέρει μ’αρέσει να είμαι ξεκάθαρη και να μην κρύβομαι!

Εσύ θα συγχωρούσες την απιστία;Την απιστία ίσως να την συγχωρούσα αν μου το έλεγε ο ίδιος,αν όμως το καταλάβαινα ή το μάθαινα θα είχε τελειώσει αυτόματα και από την ζωή μου!

Το ιδανικό αρσενικό υπάρχει για σένα; Ο ιδανικός άνδρας για εμένα θέλω να είναι αληθινός και ξεκάθαρος απέναντί μου να με στηρίζει σε όλα και να σέβεται τις αποφάσεις μου και φυσικά να με αγαπάει γιατί αν δεν υπάρχει αγάπη δεν υπάρχει τίποτα!

Τι σε ξενερώνει στο φλερτ ενός άντρα και τι σε κερδίζει;Στο φλερτ με ξενερώνει όταν ο άλλος μιλάει πολύ χυδαία χωρίς καν να σε γνωρίζει..

Στα πόσα ραντεβού θεωρείς ότι πρέπει να προχωράει ερωτικά ένα φλερτ;Δεν θεωρώ κάποιο συγκεκριμένο αριθμό πχ στην 5 μέρα,θεωρώ πως όταν νιώσεις έτοιμη προχωράς και στο επόμενο βήμα…

Τι κοιτάς πρώτα σε έναν άντρα;Θα γελάσεις αλλά πάντα κοιτάζω τα χέρια και πιο συγκεκριμένα τα δάχτυλα τον χεριών και τα νύχια να είναι περιποιημένα και καθαρά και μετά το χαμόγελο του και τον χαρακτήρα του!

Που βλέπεις τον εαυτό σου σε 10 χρόνια επαγγελματικά-προσωπικά-οικονομικά;Ακόμη δεν μπορώ να ξέρω αλλά πιστεύω να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω το Ραδιόφωνο και να συνεχίσω με την μουσική γιατί την λατρεύω πολύ και τις φωτογραφίσεις που μου αρέσουν πολύ!

 

 

(Visited 1.149 times, 1 visits today)

Comments

comments